Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Servicii de consiliere vocațională și educaționala, pentru studii în România și în străinătate

EDMUNDO este serviciul Grupului EDUCATIVA care oferă tinerilor români informații, consiliere și asistență pentru admiterea la instituții de învățământ superior din Europa, Asia, SUA și Canada.

În activitatea noastră ne bazăm pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legaturile cu tineri români studenți și absolvenți de studii internaționale, și experiență în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.

Cum te poate ajuta EDMUNDO

1. Află ce ai de făcut/Fă-ți planul

Programează o discuție cu un consilier

Nu știi de unde să începi procesul de alegere a unei facultăți, domeniu de studiu sau de ce tip de sprijin ai nevoie? O primă discuție cu un consilier educațional te va ajuta să înțelegi ce ai de făcut și să-ți stabilești pașii următori.

Cursuri pentru admiterea la universitate

Fie că vei aplica pe cont propriu sau împreună cu un consilier, cu siguranță cursurile video EDMUNDO îți vor fi de folos. Consilierii EDMUNDO îți vin în ajutor prin expertiza lor de lucru cu mii de tineri și admiterea cu succes la majoritatea universităților de top din lume, oferindu-ți într-un singur loc informațiile de care ai nevoie pentru a face alegerile potrivite și de a fi admis la universitatea aleasă.

Cursuri de calificare

Cursurile oferite prin Workearly sunt perfecte pentru candidații fără experiență în domenii căutate pe piața muncii!

Școala de știință a datelor – Europa 2022, este cea mai mare școală de la distanță pentru cetățenii din Europa, care vor obține o certificare recunoscută la nivel mondial și oportunități de angajare.

Perfecţionează-te, recalifică-te şi lucrează ulterior de la distanţă!

2. Găsește domeniul potrivit

Începe pe cont propriu procesul de orientare vocațională

Poți începe traseul tău de alegere a facultății sau a carierei urmând pe cont propriu cursul EDMUNDO de consiliere vocațională, care te va ajuta să îți răspunzi la întrebări și să îți găsești domeniul de studiu potrivit.

Discută cu un consultant vocațional

Ai nevoie de sprijin personalizat pentru a-ți găsi drumul în carieră? Consilierea vocațională te va ajuta să te cunoști mai bine, să-ți identifici abilitățile, să descoperi cine ești acum și ce poți deveni. Fă primul pas spre un viitor pe măsura visurilor tale alături de unul dintre consultanții noștri!

Școli de vară la universități de top

Investește-ți timpul și resursele într-o experiență care îți poate schimba viitorul!

Înscrie-te la o școală de vară la una dintre universitățile de top din lume, la alegerea ta, dintre: University of Oxford, Cambridge University, Imperial College London, Yale University sau University of California, Berkley.

Programe de studiu de 2 săptămâni pentru orice persoană cu vârsta de peste 13 ani.

3. Aplică la studii în străinătate

Descoperă universitățile noastre partenere

Ai vrea să devii student la una dintre universitățile noastre partenere? Echipa EDMUNDO se bazează pe cunoștințe detaliate despre sistemele educaționale internaționale, pe o vastă rețea de contacte cu universități din Europa și nu numai, precum și de tineri români studenți și absolvenți de studii internaționale.

În cei 15 ani de activitate, EDMUNDO a ajutat peste 20.000 de tineri să fie acceptați la peste 190 de universități din străinătate.

Aplică la universități de top

Ești în căutarea consilierii educaționale personalizate pentru admiterea la cele mai bune universități din lume? Ne mândrim cu aplicanți deveniți studenți la universități precum Oxford, Cambridge, UCL, Trinity College Dublin, Amsterdam, WU Vienna, Sciences-Po, Bocconi, alături de multe alte universități de top din întreaga lume.

Explorează studiile în SUA

Accesează informații, cursuri și consiliere personalizată pentru aplicarea la studii și finanțare în SUA. Împreună cu un consilier vei lucra practic la aplicația ta, sau, pentru început, ai putea afla dacă SUA este cea mai bună opțiune pentru tine.

Program de internship in strainatate

Singurele programe educaționale din străinătate cu internship!

Printr-un internship la o companie de top poți câștiga experiență internațională, îți poți dezvolta cariera, îmbunătăți CV-ul și poți începe o carieră de succes!

4. Explorează opțiunile de studiu în România

Vezi oferta universităților din România

Cauți un program de licență sau de masterat în România? Explorează o paletă largă de programe oferite de universitățile din România, filtrează-le, sortează-le și compară-le în funcție de criteriile și interesele tale.

Discută cu un consilier despre universitățile din România

În cadrul sesiunilor EDMUNDO de consiliere pentru admitere la universități din România vom explora împreună alternativele de programe de studiu oferite în domeniul ales, în funcție de criteriile importante pentru tine.

Descoperă The Entrepreneurship Academy

Singura facultate de business și antreprenoriat din România, care oferă studenților o învățare teoretică actuală și îi învață cum să o aplice practic în proiecte sau în businessuri înființate chiar de ei.

5. Finanțează-ți studiile

Descoperă variante de finanțare

FINS e prima instituție financiară nebancară din România ce oferă oportunitatea de a studia în străinătate prin credite de studii personalizate și accesibile fără venituri, job sau alte garanții.

Echipa noastră

Alexandra
Diaconu

International Student Advisor

Anca
Gîlcă

Vocational Consultant (Coach)

Andreea
Rusu

International Student Advisor

Cristian
Muntean

International Student Advisor

Cristina
Chiosa

Educational Counsellor

Mădălina
Belcescu

Vocational Consultant

Josef
Kalleder

Vocational Consultant (Coach)

Marta
Tanas

Vocational Consultant

Marieta
Matache

Vocational Consultant (Coach)

Sînziana
Medvetchi

Educational and Vocational Counsellor

Teodora
Heihal

Educational and Vocational Consultant (Coach)

Ioana
Airinei

Educational Counsellor

De ce să aplici cu EDMUNDO

Consiliere personalizată

Alături de consilierul tău EDMUNDO vei găsi programele și universitățile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale academice și profesionale. Consilierii noștri sunt echipați cu cunoștințe cuprinzătoare despre sistemele educaționale și sunt pregătiți să îți răspundă la toate întrebările.

Dosar puternic

Consilierii EDMUNDO stăpânesc informațiile și metodele necesare pentru a te ajuta să îți pregătești un dosar de aplicare ce îți va maximiza șansele de a fi acceptat la universitatea aleasă, respectând îndeaproape toate criterile de eligibilitate și deadline-urile de aplicare.

Comunitate activă

Vei avea acces la comunitatea EDMUNDO, o comunitate a tinerilor care deja studiază în străinătate, ceea ce îți va permite să afli informații detaliate despre propria lor experiență internațională și academică și chiar să te împrietenești cu viitorii tăi colegi de facultate.

Obiectivul a fost, bineînțeles, alegerea unei facultăți și a unei posibile cariere, dar cel puțin eu, nu am prevăzut câte lucruri noi aveam să aflu despre mine ca persoana prin intermediul ac...
Mai mult...
Andreea
elevă la Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, 2020, consiliată de Marta Temea
Mi-a plăcut mult să lucrez cu Alina. Mi-a oferit spațiu și întrebările ei m-au dus în niște răspunsuri pe care nu credeam că le am. Cred că e important că toți copiii să știe că exist...
Mai mult...
Anca
consiliată de Alina Cojocaru
Îmi place foarte mult viața de student aici, profesorii sunt foarte deschisi si săritori, colegii la fel. KEA a fost cu siguranță decizia perfectă pentru mine și Danemarca la fel. Înainte să ...
Mai mult...
Andrei Ungureanu
Salut, eu sunt Beniamin și de un an studiez în Danemarca. Edmundo m-a ajutat enorm, ghidându-mă prin tot procesul de aplicare la facultate. După un an de studii aici am vorbit cu foștii colegi c...
Mai mult...
Beniamin Avrămiță
VIA University College, Software Engineering
Îmi place foarte mult aici, facultatea e foarte mișto. M-am întâlnit cu colegi mai mari de la secția mea, care mi-au dat niște sfaturi bune. Mulțumesc mult tuturor de la EDMUNDO, m-ați ajutat ...
Mai mult...
Bogdan Ionescu
Bună, sunt Alexia și studiez Arhitectură la Northumbria University, Newcastle. Am terminat primul an, și pot spune că sunt cât se poate ce mulțumită cu decizia mea de a studia în străinătat...
Mai mult...
Dobre Alexia-Teodora
Northumbria University
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)