Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Holland Admission Day

Visezi să ajungi la studii în Olanda, dar procesul de aplicare ți se pare dificil?🤔🎓
EDMUNDO a creat pentru tine soluția salvatoare: Holland Admission Day.
💡 O zi în care ai șansa să participi la webinarii despre studiul în Olanda și să ai un interviu cu reprezentanții universităților, pentru a afla pe loc dacă ești eligibil să aplici la programul de studiu ales.

Când?📅 14 aprilie, între orele 15:00 și 20:00, în format 💻online.

Ce universități vor fi prezente?🏫
Fontys University of Applied Sciences
Tilburg University
Rotterdam Business School
Breda University of Applied Sciences

Cine poate participa?
💬 La interviu pot participa 🎓absolvenții sau elevii/studenții care vor să înceapă din această toamnă un program de licență/masterat la universitățile menționate.
💻 La webinarii îi așteptăm pe 💁‍♂️toți cei care își doresc să afle informații valoroase despre studiile în Olanda, pentru a se pregăti din timp pentru viața de student internațional.

3 motive pentru care nu trebuie să ratezi Holland Admission Day:

 1. Discuți direct cu reprezentanții universităților
  Aceștia îți vor oferi informații clare despre universitățile pe care le reprezintă, ce programe de studiu oferă și, mai ales, poți afla pe loc dacă ești eligibil pentru programul de studiu pe care ți-l dorești. Vei primi o recomandare pozitivă instant sau o scrisoare de admitere condiționată.
 2. Este cea mai simplă metodă de aplicare la universitate
  Trebuie să pregătești doar următoarele documente:
  📋 Foaia matricolă eliberată de liceu/universitate;
  📋 Act de identitate;
  📋 Certificat de limba engleză (în cazul în care l-ai obținut deja);
  📋 Diploma de absolvire (în cazul în care deja ai absolvit).
 3. Afli mai multe despre taxe de școlarizare, costuri de trai și soluții de finanțare
  Am pregătit pentru tine webinarii în cadrul cărora vei afla informații utile despre viața de student în Olanda, ce programe oferă universitățile, cum sunt profesorii acestor universități, cât costă să studiezi și cât costă să trăiești în Olanda, dar și detalii despre opțiunile de finanțare. 

Noi ne dorim să te sprijinim în procesul de aplicare și te ajutăm să-ți îndeplinești visul de a fi student în Olanda. 🧑🏻‍🎓 Pentru a participa la eveniment, trebuie doar să completezi ACEST FORMULAR 🎫

Apoi vei fi contactat de un consilier EDMUNDO care îți va programa interviul și îți va trimite un link de Microsoft Teams, unde te vei întâlni cu reprezentantul universității alese. 💻 Interviul durează aproximativ 15 minute, așa că pregătește întrebările și înscrie-te! 💬

Află mai multe despre universitățile participante!

🏫 Fontys University of Applied Sciences

 • Cea mai mare universitate de științe aplicate din Olanda, cu peste 44.000 de studenți;
 • Are trei campusuri în Eindhoven, Tilburg and Venlo, aproape de granița cu Belgia și Germania;
 • Are programe prin care sunt oferite 2 internship-uri și un semestru de studiu într-o altă țară. 

🏫 Breda University of Applied Sciences

 • Peste 7.000 de studenți internaționali din peste 100 de țări au ales să studieze la Breda University;
 • Are parteneriate pentru student placement și internship-uri cu multinaționale și companii mari precum Samsung, Disney, Google, KLM and Hilton;
 • Se concentrează pe învățarea practică și își încurajează studenții să devină antreprenori.

🏫 Rotterdam Business School, Rotterdam University of Applied Sciences

 • Situată în orașul cu cel mai mare port al Europei, RBS este în top 5 universități de științe aplicate din Olanda
 • Fiecare student are un Study Career Coach de la începutul studiilor care îl va ghida pe tot parcursul studiilor pentru a-l ajuta să își identifice punctele slabe și puternice
 • Peste 2.500 de studenți au ales RBS pentru programe de licență sau master. O particularitate este faptul că universitatea se folosește de legăturile sale cu diferite industrii pentru a pune la dispoziția studenților cazuri reale date de diferite companii spre rezolvare

🏫 Tilburg University

 • Dacă alegi să studiezi la Tilburg University, alegi să studiezi la standarde ridicate. Instituția ocupă adesea poziții fruntașe în topuri internaționale, precum locul al 3lea în Europa în domeniul Business and Economics conform Times Higher Education Rankings
 • Tilburg University este recunoscută pentru orientarea spre mediul internațional: peste 20000 de studenți și personal din peste 100 de țări studiază și lucrează aici momentan, deci campusul este într-adevăr un “oraș global” al diversității. 
 • Tilburg University este recunoscută pentru standardele ridicate oferite atât în domeniul academic cât și în domeniul cercetării. Punctele țări ale instituției sunt reprezentate de autenticitate, independența academică și dezvoltare continuă.

Știm că procesul de căutare de informații poate fi anost, iar admiterea poate fi dificilă dacă nu cunoști detaliile, astfel că noi te asigurăm că acest eveniment interactiv îți poate clarifica ideile și te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

🎫 Înscrie-te AICI! 🎫

Ne vedem la Holland Admission Day!👋🏻

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)