Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Jurnal Edmundo – Bucks New University

Situată în orașul High Wycombe, la o distanță de 40 de minute de Londra cu trenul, Buckinghamshire New University ( Bucks New) a încântat consilierele Edmundo aflate în vizită la această universitate.

“Am fost impresionată de spiritul prietenos al gazdelor, în ochii cărora se citea iubirea și devotamentul lor față de universitatea pentru care lucrează.”

– consilier Edmundo

Te invităm în acest Jurnal Edmundo să descoperi Bucks New University cu toate facilităţile şi oportunităţile pe care aceasta ţi le poate oferi.

1. Prezentarea universităţii
2. Ce poţi studia la Bucks New University
3. Universitatea care îţi dă aripi [la propriu şi la figurat]
4. Cazare
5. Cum poţi aplica la Bucks New University

jurnal edmundo consiliere in vizita la bucks new university

1. Prezentarea universităţii

Buckinghamshire New University întâmpină toţi vizitatorii şi studenţii cu următoarele cuvinte scrise pe un perete în sala de intrare: “O universitate ar trebui să fie un loc de lumină, de libertate și de învățătură.”

Cu cât petreci mai mult timp în această universitate descoperi că acest spațiu educațional este creat după această deviză, oferindu-le studenților cadrul ideal de dezvoltare atât profesională, cât și personală.

https://www.youtube.com/watch?v=m0FjBB5hJZ4
Welcome to Bucks New University

Bucks New University a fost înființată inițial în 1893 ca Școala de Știință și Artă, iar în anul 2007 a primit titlul oficial de universitate. Astfel, universitatea a sărbătorit recent 125 de ani de activitate.

Universitatea are peste 8.000 de studenți înscriși în prezent, iar numărul acestora creşte anual.

Bucks New University a fost clasată:

 • Pe locul 12 în Marea Britanie de către Huffington Post într-o listă de universități cu profile de creaţie;
 • Pe locul 117 în “Ghidul Universităților” – Times 2019
 • Pe locul 120 în “Ghidul Universității” – Guardian 2020

În plus, universitatea a câștigat premii pentru domeniile de studii bazate pe pilotaj și managementul industriei muzicale.

Bucks New University se bazează pe educarea studenţilor săi şi pe crearea unui mediu în această universitate în care inovația şi creativitatea sunt mereu înfloritoare.

2. Ce poţi studia la Bucks New University

Buckinghamshire New este recunoscută pentru oferte de cursuri unice în Poliţie şi Aviaţie. Universitatea se asigură anual că absolvenții au abilitățile și experiențele necesare pentru a reuși în lumea exigentă și competitivă din prezent.

Bucks New University oferă peste 150 de programe diferite în următoarele domenii:

 • Animation
 • Air Transport with Commercial Pilot Training
 • Business
 • Computing
 • Creative Advertising
 • Dance & Performance
 • Fashion Design
 • Law
 • Film
 • Marketing
 • Music Production
 • Nursing
 • Policing & Criminology
 • Product Design
 • Psychology
 • Social Work
 • Sport
studenti internationali studiaza la bucks new university
Sală de susţinere a cursurilor de aviaţie la Bucks New University

Programul BSc (Hons) Air Transport with Commercial Pilot Training este un program de trei ani unic în UK, care oferă studenților posibilitatea să dobândească experiență în acest domeniu, folosind simulatorul de zbor.

Taxele de studii pentru studenţii internaţionali la această universitate sunt de ~ £10,500. EDMUNDO te poate ajuta să accesezi un împrumut gratuit de la Guvernul Britanic care te va ajuta cu cheltuielile pentru studii.

3. Universitatea care îţi dă aripi [la propriu şi la figurat]

Bucks New University se mândreşte cu o investiţie de peste 100 milioane de lire sterline în facilitățile din cele trei campusuri ale universităţii.

Facilităţi

Clădirea modernă în care este situată universitatea, cu geamuri largi, transmite un aer utopic și odată ce păsești pe culoare, realizezi cât de ancorată în prezent este această universitate, adaptată la nevoile actuale ale studenților.

Sălile de clasă încăpătoare, mobilierul modern și tehnologia de ultimă generație inspiră încredere și încurajează dezvoltarea. Aceste aspecte sunt accentuate de atitudinea profesorilor dedicați profesiei lor, dornici să le deschidă studenților calea către cunoaștere.

Studenții iubitori de activități sportive au acces la săli de fitness complet echipate, pe care le pot folosi oricând doresc.

Sportul, activitatea care se poate transforma în profesie, este încadrată în diferite programe de studiu care beneficiază de toate elementele necesare: săli de sport, echipe sportive, tehnologie.

Tehnologie

Tehnologia este prezentă în orice domeniu de studiu la Bucks New University. De exemplu, în cadrul programelor de psihologie, studenții au acces la echipament de virtual reality și ochelari de depistare a mișcării oculare.

Pentru studenții interesați de producția muzicală și dezvoltarea unei afaceri în acest domeniu, Bucks New oferă săli complet echipate cu tehnologie specifică pentru a crea muzică, plus clasicele instrumente muzicale.

Creaţie

Libertatea de exprimare reprezintă un drept pe care această universitate pune accentul, iar acest aspect este observabil, în special, în cadrul programelor artistice.

Studenții de la programele de Fashion beneficiază de un spațiu amplu în care își pot concretiza ideile, având puse la dispoziție toate materialele de care au nevoie. Spațiu pentru a-și expune creațiile artistice există pentru toți studenții care doresc să-și exprime ideile, iar expozițiile acestora sunt deschise publicului.

Spontaneitate

Universitatea oferă numeroase calculatoare dispuse atât în sălile de clasă, cât și pe culoarele universității, în zonele special create pentru pauze, acest lucru oferindu-le studenților posibilitatea să-și materializeze ideile spontane.

Bucks New îţi pune la dispoziţie un tur virtual pe care îl poţi urmări aici.

4. Cazare

Cazarea reprezintă unul dintre factorii decisivi în alegerea universității. Este bine de știut că Bucks oferă cazare garantată studenților în primul an, aceştia având posibilitatea să primească o cameră și în următorii ani, dacă reușeșc să încheie primul an de studii cu o medie bună.

Camerele sunt pentru o persoană, cu baie în cameră și bucătărie comună pe fiecare etaj.

Campusuri

Campusurile puse la dispoziţie de către universitate pentru cazare sunt situate în 4 orăşele de la marginea Londrei. Serviciul de cazare de la Bucks oferă o mare varietate de camere în aceste oraşe, astfel încât va fi destul de uşor să găseşti camera potrivită pentru tine.

Campusurile universităţii sunt:

 • High Wycombe
 • Uxbridge
 • Aylesbury Vale
 • Missenden Abbey

Bucks New oferă şi un serviciu gratuit de autobuze, care facilitează deplasarea între campusurile High Wycombe și Uxbridge. De asemenea, universitatea oferă sprijin studenţilor internaţionali în găsirea unei cazări private, dacă aceştia nu doresc să opteze pentru cazare în campus.

Cheltuieli de cazare

Dacă alegi să te cazezi în campusul High Wycombe pe perioada studiilor, cheltuieli de cazare sunt următoarele și poți alege unde să locuiești în funcţie de preferinţele tale:

Locuinţă Chirie/
săptămână
Chirie/an
Brook Street Halls – Standard ~£114.23 ~ £4,797.66
Brook Street Halls – Studio ~ £159.98 ~ £6,719.16
Hughenden Park Student Village
– Ensuite
~ £148.20 ~ £6,224.40
Hughenden Park Student Village
– Studio
~ £178.11 ~ £7,480.62
Windsor House – Ensuite ~ £178.11 ~ £7,480.62
Windsor House – Studio ~ £190.25 ~ £7,990.50

5. Cum aplic la Bucks New University

Bucks New University este locul academic ideal pentru studenții care se feresc de aglomerația marilor orașe, dar care își doresc în același timp să fie la o distanță relativ mică față de aceasta.

Universitatea transmite lumină și îndeamnă la cunoaștere, este o oază modernă într-un oraș care își păstrează vechiul stil britanic, un loc care permite exprimarea idelor și încurajează la autocunoaștere și dezvoltare.

student international la studii in strainatate studiaza la bucks new university
Cameră de cămin la Bucks New University

Buckinghamshire New University este parteneră EDMUNDO, ceea ce înseamnă că te putem consilia gratuit să aplici la această universitate.

Dacă Bucks New te-a convins şi a devenit noua ta destinaţie de studii favorită, contactează-ne AICI! EDMUNDO îţi poate oferi şansa să studiezi în UK!

Ne poți contacta și pe Facebook sau Instagram. Consilierii noștri sunt aici să îți răspundă oricărei întrebări sau nelămuriri.

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)