Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

5 motive pentru care trebuie să participi la Conferința Studenților EDMUNDO

Ia legătura cu tineri de vârsta ta și descoperă ce sfaturi poți aplica din experiența lor ca viitor student internațional!

Avem 5 motive pentru trebuie neapărat să te înscrii:

1. Discuți direct cu reprezentanții universităților 💬

Pentru a fi sigur de alegerea pe care urmează să o faci, cel mai bine este să discuți direct cu specialiști ai universităților din străinătate. În cadrul acestor sesiuni îți vei face o idee concretă despre programele la care poți aplica, modul de predare și procesul de admitere.

2. Descoperi cele mai tari universități 🏫 din Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia și Finlanda

University of Twente

SAXION University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Tilburg University

Radboud University

Breda University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences

Rotterdam Business School

Inholland University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

HU University of Applied Sciences

HANZE University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Vrije Universiteit Brussel

Karel de Grote University of Applied Sciences and Arts

Jonkoping University

LUT University

3. Afli direct de la studenți români cum este viața de student internațional 👨🏻‍🎓

După ce ai discutat cu reprezentanții universităților, din formula succesului lipsește doar feedback-ul unui student. Actualii studenți ai celor 5 țări îți vor povesti despre experiența lor ca studenți internaționali. Vei afla totul despre cum s-au descurcat când au ajuns într-o țară străină, cum s-au acomodat, cum au depășit situațiile dificile sau propriile temeri, dar vei afla și care sunt cele mai memorabile momente avute până acum.

4. Tips & Tricks 💡

Pe lângă informațiile oferite direct de universități și studenți se vor strecura și detalii mai puțin știute, dar foarte importante. Poți afla cum să aplici la diferite surse de finanțare, ce costuri există pe lângă taxele de școlarizare sau diferențele între programe sau țări. Chiar și care sunt cele mai frecvente greșeli și cum le poți evita!

5. Q&A live 🔊

Acum ai ocazia să fii îndrăzneț și să aduci în discuție toate nelămuririle pe care le ai, deoarece vei primi răspunsurile mult căutate care îți vor oferi încrederea că poți face și tu asta!
Atât reprezentanții universităților, cât și studenții vor încerca să contureze ce înseamnă cu adevărat studiul în străinătate, dar și care este procesul pe care trebuie să-l urmezi pentru a ajunge acolo. Deci orice întrebare îți trece prin minte, nu ezita să deschizi microfonul!

Acum că te-am convins, probabil te gândești când să-ți eliberezi programul. 

Conferința Studenților EDMUNDO se desfășoară în 11 și 12 mai, iar participarea în cele 2 zile este gratuită! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, folosind butonul de mai jos


👉🏻 Înscrie-te ACUM 👈🏻

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)