Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

SPOT ADMISSION EDMUNDO 2021

Ai primit rezultatele de la BAC! Felicitări!… but now what?

Ei bine, sperăm să putem veni în ajutorul tău, cu un eveniment tare drag nouă, SPOT ADMISSION, unde poți fi acceptat(ă) pe loc la o universitate din străinătate, dar și din țară, în urma unui interviu online de doar 15 minute. Partea bună? Ai nevoie doar de Diploma de BAC și de foaia matricolă! 

Spot Admission a devenit un obicei pentru noi la EDMUNDO, în care chemăm universități din străinătate sau din România pentru a accepta studenți pe loc, iar anul acesta ți-am pregătit 5 participanți cu totul deosebiți din 4 țări diferite, astfel încât tu să ai de unde alege în funcție de ceea ce îți dorești:

1. Coventry University – Marea Britanie

2. Karel de Grote University – Belgia

3. Fontys University of Applied Sciences – Olanda

4. Bucharest International School of Management – Romania

5. FINS. – Credite pentru Studii

Dacă visul tău a fost întotdeauna să studiezi în Marea Britanie însă te-ai întristat anul acesta aflând că nu mai poți beneficia de împrumutul guvernamental pentru studii, avem o mare surpriză pentru tine. Coventry University lansează 7 programe de licență cu începere online în iulie și abia în septembrie în campus, pentru care ÎNCĂ poți obține împrumutul de studii de la guvernul Marii Britanii. Este chiar ultima șansă pe care o ai pentru a putea studia în Marea Britanie cu împrumutul oferit de statul lor. Tot ce trebuie să faci este sa alegi unul din cele 7 programe de licență:

·   BSc Biomedical Science 

·   BA Business Management 

·   BSc Computer Science 

·   BA Digital Marketing 

·   BA International Relations 

·   BEng Mechanical Engineering 

·   BSc Psychology

Dacă ceea ce ți-ai dorit a fost să găsești un program de licență unde să poți învăța și practic ceea ce ți se predă, Fontys University of Applied Sciences este opțiunea potrivită pentru tine, având un vibe internațional și mulți studenți de prin toată lumea.  Cea mai mare universitate de științe aplicate din Olanda cu peste 44.000 de studenți, îți oferă posibilitatea de a face 2 internship-uri pe parcursul studiilor, dar și un semestru în altă țară. Alege un program de licență din cele peste 15 din domenii precum Marketing, Business, Inginerie sau Computer Science si vino la Spot Admissions.

Dacă îți dorești să studiezi Business sau Computer Science într-o universitate mai mică, însă suficient de internațională, care sa îți ofere sprijin 1 la 1, dar și coaching și consultanță personalizată, atunci Karel de Grote University din orașul Antwerp, Belgia este opțiunea pentru tine. Sălile de clasă sunt moderne, iar clasele sunt formate din grupuri mici și multiculturale unde contează evoluția fiecărui student. Totodată, KdG are și un important centru de carieră și antreprenoriat în care studenții sunt încurajați și sprijiniți în deschiderea propriilor afaceri.

Dacă ți-ar plăcea să studiezi Business la același nivel ca în străinătate, însă cu un cost mai mic și la tine în țară, Bucharest International School of Management este opțiunea pentru tine. La sfârșitul celor 3 ani de studiu cu experți de business din România, dar și profesori din străinătate, vei obține o diplomă recunoscută la nivel internațional din partea universității Abertay din Scoția. Ai 3 programe de licență din care să alegi

·   Business Management

·   Digital Marketing & Business Management

·   Accounting & Finance with Business Analytics

Dacă ai aplicat deja la un program de licență sau de master în străinătate, dar banii sunt un impediment, FINS este soluția pentru tine. Poți obține un împrumut de până la 25.000 EUR pentru un program de licență sau până la 18.000 EUR pentru un program de master. Vino să stai de vorba cu colegii noștri de la FINS și află cum poți obține un credit pentru studii pentru a-ți putea îndeplini visul.

Ia legătura cu un consilier EDMUNDO care te poate ajuta gratuit cu informații și sfaturi, dar și cu întregul proces de aplicare la Spot Admission.

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)