Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Meet our students!

Evenimente online cu studenții EDMUNDO

Aprilie – Iunie 2024

 

Discută live cu studenți români plecați la studii în Olanda, UK, Irlanda, SUA, Italia sau Țările Nordice!
Înscrie-te și află totul despre viața de student, opțiuni de cazare, costuri și beneficiile studiului internațional și cunoaște-ți viitorii colegi!

 

Ia legătura cu tineri de vârsta ta, de la 10+ universități recunoscute în toată lumea și descoperă ce sfaturi poți aplica din experiența lor ca viitor student internațional!

Află totul despre modelele educaționale, oportunități de practică, chirie și beneficiile studiului în străinătate din Olanda, Irlanda, Italia, UK, SUA și Țările Nordice.

Program eveniment:

Cum e sa fii student in Olanda? Ce surse de finanțare există și cum aplici pentru ele? Cum îți găsești cazare în Olanda? Cunoaște-ți viitorii colegi!
Olanda: 18 Aprilie, ora 17:00
Cum e sa fii student în UK post-Brexit? Care sunt costurile reale de studiu și posibilitățile de finanțare? Care sunt aspectele practice importante?
Marea Britanie: 9 Mai, ora 17:00
Cum este în realitate la studiu în Irlanda? Care sunt provocările de acolo? Ce trebuie avut în vedere atunci cand decizi să studiezi în Irlanda?
Irlanda: 16 Mai, ora 17:00
Danemarca, Suedia sau Finlanda? De ce să iei în considerare studiul într-o țară nordică? Abordări ale sistemului de învățământ, plusuri și minusuri din experiența studenților.
Țările Nordice: 23 Mai, ora 17:00
Cum e sa fii student în SUA? În ce constă procesul de admitere? Cât este de dificil să fii admis, respectiv să fii student în Statele Unite? Sfaturi practice de la actuali studenți.
SUA: 30 Mai, ora 17:00
Studiul în Italia și Spania din practică. Cum se simte un student român care a ales să studieze în Italia sau Spania și ce aspecte sunt importante când iei decizia de a studia în Spania sau Italia?
Italia: 6 Iunie, ora 17:00

Discută cu studenții internaționali și consilierii EDMUNDO despre:

FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)